Своровано с форума укропов.
Один из них убеждал других, что военный переворот против Параши приведет к концу Украины, поэтому надо просто ждать и ничего не делать.
Доброго вечора, друзі.
Так, як мене нещодавно назвали російським націоналістом (добре хоч не сєпаром), залишаю вибір на написання своїх думок стосовно картини на фронті і в цілому за собою.
Ментально українське суспільство поділилося на провокаторів/агентів Кремля і вишивату. Перші пропагують якщо не збройний переворот , то нову революцію це точно. Інші ж усім задоволені: долар "впав" до 22 - НБУ молодці, дали коридор нашим на вихід із Дебальцевого - спасибі і на тому. Ну, з ними все зрозуміло, раніше часто писав про таких людей, а ось сьогодні захотілося поговорити про першу касту.
Близько місяця назад мав можливість поспілкуватися на вокзалі в Києві з приємним чолов'ягою, котрий їхав з Києва у Вінницю. Простий чоловік, видно, що важко працює, але одягнений він був досить пристойно і чисто. Було зрозуміло, що він не в захваті від Порошенка через значний (на той момент) стрибок долара і цін (які досі, до речі, не знизилися) , ну, типовий "агент Кремля" Що він мені сказав (майже дослівно і більш стисло, тому, що наша розмова тривала близько 20 хвилин) :"кажи там з пацанам, нехай збираються і проводять АТО тут, бо "порох" уже всіх заї**в".
З однієї сторони я з ним погоджувався, а з іншої задавався питанням: "що далі"? Чим це все закінчиться? Ну, от уявімо, що ми таки захопили владу військовим шляхом (і це при тому, що 80% армії нас підтримає, бо, якщо менше, то абсолютно нічого не вийде) Наслідки: відкриття Харківського, Одеського, Дніпропетровського фронтів, згодом у важких боях і з величезними втратами русня таки відкриє і Київський. Світова ізоляція України , яка власне і розв'яже руки Путіну, крім того з різних причин і цілком реально на 80% у нас буде повний економічний крах.
Також, часто маю "за честь" спілкуватися з людьми із "диванної сотні" , які сидять перед комп'ютерами і яскраво виступають за військовий переворот. Любі друзі, будь ласка, оцініть картину тверезо: у Вас немає мізків самому написати реферат з Історії, не те, що керувати великою за просторами країною. У Вас немає сміливості не те, що воювати з нами пліч-о-пліч, а навіть кинути коктейль Молотова у наглих "ментів". У Вас немає бажання встати з дивану, а я вже не кажу про якесь волонтерство.
Так, що ж робити? Чекати! Так, саме чекати. На мою думку, Порошенка знищить його ж політика, а військовий переворот зараз = окупація України на термін строком від 10 до 90 років. Інша справа - це люстрація сволоти типу Чечетова та інших , яку, до речі, на кінець почали проводити.
Очікую несправедливої критики про те, що я продався і т.п., але я лише тверезо оцінив ситуацію.
Вадим "Агент" Цукерник